MKB bedrijfscounseling

Certificeringen en interim management

Hefboom voert projecten uit, zoals bijvoorbeeld ISO-certificeringen en interim management. Dergelijke opdrachten komen soms voort uit de dienst MKB bedrijfscounseling.

Gratis gesprek

MKB bedrijfscounseling is een gesprek van anderhalf uur; meerdere keren of eenmalig, afhankelijk van je behoefte. Gegarandeerd binnen twee dagen. Het eerste gesprek is sowieso gratis.

Goede sparringpartner

Ondernemers hebben behoefte aan een goede sparringspartner, om bij te kunnen sturen en op koers te blijven. Een ondernemersidee waar je over wilt sparren, een personeelssituatie waar je mee kampt, levertijden die overschreden worden, gewoon je ondernemershart luchten, etc.

Technische bedrijfskunde

Ik ben raadgever van ondernemers, voormalig bedrijfsleider en bedrijfskundig adviseur, en als ingenieur technische bedrijfskunde sta ik met beide benen op de grond. Ik weet hoe het MKB ruikt, voelt en klinkt. Hoe je ervoor zorgt dat het gisteren klaar is, hoe je roeit met de riemen die je hebt.

Kort en krachtig

Geen dure rapporten, lange onderzoeken, sjieke pakken en dure auto’s. Wel kennis, ervaring, een luisterend oor en dus een maatwerk respons. Voor het producerend en dienstverlenend MKB. Kort en krachtig. Dat is Hefboom MKB Bedrijfscounseling.

Door ervaringen in het MKB en counseling te verenigen, denk ik meer dan alleen technisch na over bedrijfskundige problematiek. Neem vrijblijvend contact op, voor…

  • het toetsen en bespreken van directieplannen
  • hulp bij het opzetten en verbeteren van een beheerste orderdoorloop
  • teambuilding
  • individuele begeleiding
  • algehele bedrijfskundige analyse