Lumina Learning

Maak snel een genuanceerde profielschets

Hefboom werkt samen met Lumina Learning. Hierdoor wordt de counseling en teamcoaching ondersteunt met een goed psychometrisch instrument: Lumina Spark. Hefboom heeft voor Lumina gekozen omdat…

– het een internationaal gehanteerd instrument is gebaseerd is op jarenlang onderzoek

– zich onderscheidt in de manier van meten ten opzichte van andere psychometrische systemen, zoals Insight, Disc, MBTI en Human Dynamics.

Lumina Spark past goed bij Hefboom, omdat het een test is die snel te maken is op het internet en evengoed een genuanceerde profielschets maakt. Dat blijkt al uit de unieke grafiek die voor ieder mens anders is; zie de ‘splash’ linksonder. Dat is de reden dat mensen zich veel meer herkennen in hun individualiteit en de de eventuele paradoxen in hun persoonlijkheid.

Zelf aan de slag

Lumina Learning meet 24 eigenschappen op instinctief, dagelijks en overbelast niveau. Overeenkomsten en verschillen in gedrag worden hiermee verklaard en geven aanknopingspunten voor ontwikkeling van ieder individu of team. Het per persoon unieke en inzichtelijke rapport, is een prettige kapstok om counselinggesprekken te starten en er af en toe op terug te komen. Ook leent het zich ook goed voor de individuele begeleiding tijdens teamtrainingen. Neem contact op om een link toegestuurd te krijgen zodat u zelf een Lumina Spark profielschets kunt maken.