Bedrijs- en groepsuitjes

Twee voor de prijs van één

Lange Wapper, onze Friese praam, wordt behalve voor trainingen ook ingezet voor bedrijfs- en groepsuitjes. Er is een capaciteit beschikbaar voor driehonderd personen. Steeds meer bedrijven kiezen bij Hefboom voor de optie om zowel een leuke dag te hebben, als beter te leren samenwerken. Een mix tussen bedrijfsuitje en teambuildingsdag. Twee voor de prijs van één; leuk en leerzaam.

Varen en vlotten

In samenwerking met Vinkeveen Haven kunnen uitgebreide arrangementen worden geregeld. Bij nat weer is er een aangename en professionele trainingsruimte, en bij grote bedrijven en groepen kunnen bovendien extra platbodems, andere zeilboten en kano’s ingezet worden. Op de kade kunnen vlotten worden gebouwd voor de vlottenrace of metershoge pyramides.

Op basis van uw wensen wordt door Hefboom een uitgebreid programma gemaakt, waarin voor ieder wat wils. Een competitief programma, een programma gericht op samenwerking of gewoon een leuk dagje uit met het gehele bedrijf. Of een combinatie van die drie.

Ook is er mogelijkheid tot koffie en gebak, lunch en diner, barbecue, etc. Dit kan in de Kombuis en/of op het terras aan het strand. Neem contact op voor de mogelijkheden.